Nobels Fredssenter

Album

  1. Photo: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter
  2. Photo: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter

Omvisninger

Ønsker du en privat omvisning for gruppen din? Ta kontakt på booking@nobelpeacecenter.org eller telefon 48 30 10 00 (telefontid: mandag–fredag kl. 9.00–12.00). Privat omvisning koster 1500 kroner innenfor åpningstiden og 2500 kroner utenom åpningstiden. I tillegg tilbyr vi faste omvisninger, som er åpne for alle.

Vi har flere ulike alternativer om du ønsker en privat omvisning hos oss:

OMVISNING PÅ NOBELS FREDSSENTER

En generell omvisning i alle våre aktuelle utstillinger.

  • Må forhåndsbestilles. Inntil 30 personer per gruppe
  • Varighet: 45 minutter

Hvem var Alfred Nobel? Hva er Nobels fredspris? Hva kan skape fred?

I denne omvisningen tar våre kunnskapsrike omvisere dere med på en runde på huset. I våre faste installasjoner får dere høre historien om Alfred Nobels liv og hvordan Nobels fredspris ble til, og dere får høre om ulike fredsprisvinnere og deres arbeid. I tillegg vil dere få omvisning i våre skiftende utstillinger. Les mer om hvilke utstillinger vi viser for øyeblikket her.

OMVISNING i Generation Wealth med bobler

For dere som ønsker en omvisning utenom det vanlige.

  • Tilbudet passer utmerket som del av en sommeravslutning med jobben eller en sosial begivenhet med vennegjengen.
  • Må forhåndsbestilles. Inntil 30 personer.

La dere fascinere av historiene bak bildene til Lauren Greenfields fotoutstilling Generation Wealth mens dere nipper til et glass med bobler. Privat omvisning i Generation Wealth med bobler koster 2500 kroner pluss 65 kr per glass. Omvisningen må foregå etter kl 18.00.

Ønsker dere inspirasjon og påfyll? Ta kontakt med oss for å få en omvisning om Nobels fredspris og årets fredsprisvinner. Vi forteller også gjerne litt om tilbudet vårt til skoler!

Ta kontakt på booking@nobelpeacecenter.org eller telefon 48 30 10 00 (telefontid: mandag–fredag kl. 9.00–12.00). Privat læreromvisning koster 1500 kroner innenfor åpningstiden og 2500 kroner utenom åpningstiden.

Arkitekturomvisning for fredselskere

En omvisning om konseptet bak Nobels Fredssenter.

  • Må forhåndsbestilles
  • Varighet: 45 minutter

Denne omvisningen handler ikke om Nobels fredspris, men om transformasjonen av Vestbanen fra togstasjon til museum. Visste du at kafeen vår er dekket av et kunstverk av Chris Ofili? Konseptet bak Nobels Fredssenter ble utviklet av den britiske arkitekten David Adjaye, og i løpet av omvisningen snakker vi om hans bruk av rom-manipulasjon og farger, og om Vestbanens fortid.

Tilbudet kan også tilrettelegges for seniorgrupper og personer med tidlig demens. Ta gjerne kontakt.

Skoleomvisning

Besøk skolesiden for mer informasjon om undervisningstilbudet vårt.