Arrangement

Høstferieuke på Nobels Fredssenter

Coverfoto.
Photo: Johannes Granseth / Nobel Peace Center

I høstferieuka ønsker vi barn og familier ekstra velkommen til Nobels Fredssenter. Vi har åpent alle dager!

Tid: 28.sep. 2020 10:00 - 15:00
Sted: Nobels Fredssenter

Alle aktiviteter er inkludert i billetten og barn under 12 år kommer inn gratis. Medlemmer av Barnas fredsklubb får ta med seg en voksen helt gratis. Familiebillett (2 voksne med x antall barn) koster 240 kroner.

BARNEOMVISNING OG FORTELLERSTUND - kl.13.00-14.00 (26.sept - 4. okt)

Hva er egentlig fred og hva kan vi lære av dem som har fått Nobels fredspris?

Photo: Johannes Granseth / Nobel Peace Center

Alle kan være med på å skape fred, og i løpet av denne timen vil vi høre dine ideer og lære mer av fredsprisvinnerne. Det blir lek, aktiviteter og fortellerstund.

For å sikre en plass på barneomvisning på den dagen du ønsker, send en mail til post@nobelpeacecenter.org for å melde dere på. Voksne kan være med på aktiviteten eller ta seg en kopp kaffe imens, bare husk å melde på riktig antall som skal være med.

Nobel-Mysteriet - kl.12.00-18.00 (Sept) / kl.11.00-17.00 (okt)

Foto: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter

Klarer du og din familie å løse det store Nobelmysteriet? Prøv dere som detektiver i 1896 og løs koden til Alfred Nobels safe. Opplevelsen er laget for at familien skal løse den i fellesskap og er inspirert av escape room. Vanskelighetsgraden i oppgavene er for barn 7 år og oppover, og vi anbefaler at en voksen er med. Alle som deltar får en Nobels fredspris i sjokolade!Aktiviteten krever ingen påmelding.