Velkommen tilbake!

Photo: Johannes Granseth/ Nobel Peace Center

Vi åpner dørene for publikum igjen 20. juni kl. 12.00.

Publisert28. mai 2020
Skrevet avNjål Frilseth
Kommunikasjonsrådgiver
Nobel Peace Center

Del:

Nobels Fredssenter åpner dørene igjen med en splitter ny opplevelse for hele familien. Senteret er åpent hver dag i hele sommer.

- Nobels Fredssenter er en av severdighetene som utenlandske turister i Oslo ikke ønsker å gå glipp av. Men historien om Nobels Fredspris og alle de fantastiske fredsprisvinnernes ideer og virke er definitivt noe også norske turister og Oslofolk bør få med seg, sier Kjersti Fløgstad, direktør ved Nobels Fredssenter.

Nyhet for hele familien

Når senteret nå åpner igjen etter å ha vært stengt siden 12. mars, er det med en splitter ny utstilling. I Nobel-mysteriet inviteres hele familien med i jakten på Alfred Nobels testamente. I tillegg til de faste utstillingene Nobels Hage og Fredsprisvinnerne, vises Fredsprisutstillingen 2019 - Crossroads Ethiopia, som er et portrett av fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali og et nærbilde av Etiopia. Som alltid er det mulig å gjøre bærekraftig handel i museumsbutikken.

Smittevern

Det skal være trygt å besøke Nobels Fredssenter. Vi følger anbefalingene til helsemyndighetenes og Norges museumsforbund for å ivareta publikums og ansattes helse og sikkerhet. Derfor har vi innført følgene tiltak:

  • Det er dessverre ikke lov til å ta med sekker, store vesker, paraplyer eller barnevogner. Det anbefales derfor å ta med egen bæresele til spedbarn.
  • Garderoben er stengt, og vi har derfor ikke mulighet til å oppbevare bagasje eller andre store gjenstander under ditt besøk.
  • Vi tar ikke imot kontanter og anbefaler kontaktløs betaling.
  • Maksimalt 15 personer er tillatt samtidig i butikken.
  • Det må beregnes noe ventetid i noen av våre utstillinger.
  • Vi tilbyr jevnlige omvisninger med maksimalt fem deltakere. Alle som deltar må registrere seg for å muliggjøre smittesporing. Påmelding skjer ti minutter i forkant av hver omvisning.
  • Husk god håndhygiene. Det vil være antibac-dispensere ved inngang og rundt i museet. Vi utfører hyppig renhold og desinfisering rundt om i utstillingene.
  • Vis hensyn og hold en meter avstand til andre besøkende og våre medarbeidere.
  • Vi oppfordrer våre besøkende til å benytte alternativer til kollektivtrafikken i forbindelse med ditt besøk. Bysykkel og sparkesykkel anbefales. I tillegg er det flere parkeringshus i nærheten.

Velkommen tilbake til Nobels Fredssenter!

Del:

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev.
Les om personvern.

Åpningstider

VI ER MIDLERTIDIG STENGT GRUNNET COVID-19 RESTRIKSJONER.

Tirsdag-Fredag 12.00-17.00 (STENGT)

Lørdag-Søndag 10.00-17.00 (STENGT)

Billettpriser

Voksen: 120 kr

Student og honnør: 90 kr

Barn mellom 12 og 18: 50 kr

Barn under 12: Gratis

Familiebillett (2 voksne/ x antall barn under 18 år): 240 kr

Nobel Fredsprisvinnere: Gratis

Nobels Fredssenter

Brynjulf Bulls plass 1
0250 Oslo

Kontakt

48 30 10 00
Sentralbordet er åpent hverdager kl. 10-12 og 13-15.00
post@nobelpeacecenter.org