Omvisning

Omvisninger i sommer

Få enda mer ut av utstillingene og bli med på en av våre omvisninger!

Finn ut mer om Nobels fredspris og de som har fått den gjennom historien, mannen bak prisen, og den nyeste vinneren - Narges Mohammadi fra Iran.

Du trenger kun inngangsbillett til museet for å bli med. Det er kun 30 plasser på hver omvisning, vi anbefaler at du melder deg på ved kjøp av inngangsbillett

Dato:

Hver dag

Tidspunkt:

Alle omvisningene foregår på engelsk og varer 30-40 minutter

11:00 – Nobels fredspris

12:00 – Kvinne - liv - frihet

14:00 – Nobels fredspris

15:00 – Kvinne - liv - frihet

Les mer

Omvisningene:

Nobels fredspris:
Fra dynamitt til fred

Denne omvisningen tar deg med på en reise i utstillingene på Nobels Fredssenter. Hvordan oppsto Nobels fredspris? Hvem var Alfred Nobel? Hvordan velges fredsprisvinneren? Hvem er fredsprisvinnerne, og hva har de gjort for fred? Her får du høre alt du ikke visste du lurte på om Nobels fredspris!

Kvinne - Liv - Frihet:
Narges Mohammadi og protestbevegelsen i Iran

Nobels fredspris 2023 ble tildelt Narges Mohammadi for hennes kamp for kvinners rettigheter og menneskerettigheter i Iran. Bli med inn i fredsprisutstillingen 2023 og utforsk situasjonen i Iran gjennom Narges' historie.

Byvandringer i fredsprisens fotspor

Gjennom hele sommeren vil vi også holde byvandringer utendørs der vi går i fredsprisvinnernes fotspor gjennom Oslo sentrum. Egne billetter til disse omvisningene.

16:30 - 18:00 : Tirsdager, torsdager, lørdager og søndager

Les mer og kjøp billett

Ønsker du heller å bestille privat omvisning?

E-post: booking@nobelpeacecenter.org

Telefon: 48 30 10 00

Les om vårt tilbud og se mer info her

Planlegg ditt besøk og kjøp inngangsbillett. Det er begrenset med plasser på omvisningene, vi anbefaler at du melder deg på ved kjøp av inngangsbillett.