Arrangement

“Joseph Pulitzer: The Voice of the People” - Filmvisning

Bli med på gratis filmvisning på 3KT under Freedom of Expression Festival!

Tid: 3.sep. 2022 14:00 - 15:30
Sted: 3KT

Pulitzer er et amerikansk ikon som snakket om "falske nyheter" for over hundre år siden. Han kjempet mot farene undertrykkelsen av nyheter utgjør for et demokrati lenge før våre nåværende trusler mot pressefriheten. Mens han blir husket for prisene som bærer navnet hans, har hans egne heroiske kamper i møte med alvorlig sykdom blitt glemt, og det samme har kreativiteten og originaliteten han brakte til avisene. Hvordan klarte Joseph Pulitzer, en pengeløs, ung jødisk immigrant fra Ungarn, å utfordre en populær president og kjempe for at pressefrihet var avgjørende for demokrati? “The Voice of the People” er skrevet, produsert og regissert av Oren Rudavsky.

Filmen er tekstet på engelsk.

Arrangementet er en del av Nobels Fredssenters Freedom of Expression Festival og arrangeres i samarbeid med Den amerikanske ambassaden i Oslo og 3KT.

Det vil være muligheter for kjøp av mat og drikke på 3KT. Sitteplasser både under åpen himmel og under tak. Arrangementet er gratis og vi har god kapasitet.

Tusen takk til våre partnere Hydro, Reitan Retail, Amedia, Fritt Ord, Luminate og Designit.

Arrangementet er en del av Nobels Fredssenters Freedom of Expression Festival og arrangeres i samarbeid med Film fra Sør, Den amerikanske ambassaden i Oslo og 3KT.