Arrangement

"Imelda" - filmvisning og samtale med regissør Ramona Díaz

Bli med på gratis filmvisning på 3KT under Freedom of Expression Festival!

Tid: 3.sep. 2022 11:00 - 13:30
Sted: 3KT

Få moderne politiske skikkelser har vært så kontroversielle og frittalende – til og med misforstått – som Imelda Marcos, tidligere filippinsk førstedame og tema for prisvinnende filmskaper Ramona Díaz sin overbevisende og provoserende film, IMELDA.

Imelda er universelt kjent under sitt fornavn, og er enken til Ferdinand Marcos, tidligere eksilpresident på Filippinene som opprettholdt nære bånd med USA selv da han erklærte unntakstilstand i 1972. I filmen forteller Imelda Marcos for første gang sin historie om å komme fra beskjedne kår til å bli en av de rikeste og mektigste kvinnene i moderne verdenshistorie.

Etter filmen vil det bli en eksklusiv samtale med regissør Ramona Díaz sammen med et panel (TBA). Filmen er tekstet på engelsk.

Det vil være muligheter for kjøp av mat og drikke på 3KT. Sitteplasser både under åpen himmel og under tak. Arrangementet er gratis og vi har god kapasitet.

Tusen takk til våre partnere for Freedom of Expression Festival Hydro, Reitan Retail, Amedia, Fritt Ord, Luminate og Designit.

Arrangementet er en del av Nobels Fredssenters Freedom of Expression Festival og arrangeres i samarbeid med Film fra Sør, Den amerikanske ambassaden i Oslo og 3KT.