Arrangement

Filmvisning:­­ Hunger Ward

Coverfoto.
Foto: MTV Documentary Films

Som en del av Fredsprisutstillingen vises den Oscar-nominerte filmen Hunger Ward i hele juni og juli. Filmen tar deg med til frontlinjen i krigen mot sult i Jemen.

Tid: 23. juni 2021 11:00 - 31. juli 2021 14:00
Sted: Nobel Peace Center

Denne Oscar-nominerte 40 minutter lange filmen vises på Nobels Fredssenter kl 12:00 og kl 15:00 onsdag til søndag i juni og juli.

Vi er stolte av å samarbeide med MTV Documentary Films og Spin Film i visning av den Oscar-nominerte dokumentarfilmen Hunger Ward av den to ganger Oscar-nominerte filmskaperen Skye Fitzgerald.

Dette er den siste filmen i det han kaller sin humanitære trilogi - hvor Fitzgerald tar seerne med inn på to klinikker for underernærte barn i det krigsherjede Jemen . Millioner av barn i Jemen sulter på grunn av den sju år lange borgerkrigen, og filmen «Hunger Ward» viser oss deres lidelse i all sin hjerteskjærende grusomhet.

Filmvisningen er inkludert i billettprisen. Samtidig kan du få med deg Fredsprisutstillingen om mat og krig, med fantastiske fotografier av den anerkjente fotokunstneren Aïda Muluneh. NB! Begrenset antall plasser – være ute i god tid!