Sponsorene våre

Logo Hydro

Hydro er stolt hovedsponsor av Nobels Fredssenter.

Vi alle vet at bedrifter ikke kan lykkes i samfunn som svikter. Sterke felleskap, land og samfunn er avhengig av styrken til sine institusjoner. Med våre 35 000 ansatte, fordelt over hele verden på mer enn 140 forskjellige steder - hvor vi ofte er den største arbeidsgiveren i små samfunn.

Fra de norske fjorder, hvor vi drar nytte av energien og kreftene til lokale fossefall i vår produksjon, til våre operasjoner i den skjøre Brasilianske regnskogen, så må vi alltid samarbeide med lokalsamfunn der vi opererer for å forsikre at vi er en ressurs og en god nabo. Derfor er vi en stolt sponsor av Nobels Fredssenter.

Hydros oppdrag er å skape et mer levedyktig samfunn. Et samfunn som ikke lever i fred er ikke levedyktig. Fred er bra for mennesker, mennesker er bra for næringsliv, og næringsliv er bra for fred. Vi støtter idealene om samhold, samarbeid og gjensidig sameksistens som Norges statsminister konsekvent er en forkjemper for. Fred oppstår ikke fra handlingene fra ett politisk parti alene. Vi trenger samhold. I dette står dialog i sentrum. Dette er grunnen til at vi setter pris på muligheten til å samarbeide med Nobels Fredssenter, slik at vi sammen kan føre dialogen mellom samfunn og næringsliv videre.

Logo Reitan Retail

Reitan Retail er stolt Nobel Peace Prize 2021 Celebration Partner.


En av verdiene i Reitan Retail er at vi skal snakke med hverandre, ikke om hverandre. Dette forsøker vi å leve opp til både internt og i samarbeid med kunder, leverandører og andre. God dialog gjør oss i stand til å skape de beste handleopplevelsene i folks hverdag og å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Selskapet vårt består av mer enn 42.000 mennesker, spredt over syv land og 3900 utsalgssteder. Vi står bak en rekke kjente merkevarer, som REMA 1000, Narvesen, 7-Eleven, Uno-X, Pressbyrån, R-Kioski og mange flere.

Vårt formål er at vi sammen skal bidra til en litt enklere hverdag og en litt bedre verden. Derfor er dialog viktig for oss, og det er også en av grunnene til at vi har inngått samarbeidsavtale med Fredssenteret. Vi tror konflikter kan unngås og at verden blir et bedre sted med åpen og god dialog, og vi ønsker å støtte Fredssenteret i dette viktige arbeidet.

Luminate støtter Årets Fredspris 2021.

Luminate er en global stiftelse som jobber for å sikre at alle – spesielt de som er underrepresentert – har informasjon, rettigheter og makt til å påvirke beslutningene som former samfunnet. Stiftelsen fokuserer på å gjøre folk i stand til å delta fullt ut i det sivile og politiske livet, trygt utfordre makt og få tilgang til nøyaktig, pålitelig informasjon.

Luminate jobber globalt med et regionalt fokus på Afrika, Asia og Latin-Amerika. Det ble etablert av filantropene Pierre og Pam Omidyar og har jobbet i over et tiår med spørsmål knyttet til styring og innbyggerengasjement.

Logo Samlerhuset

Samlerhuset og Det Norske Myntverket er offisiell partner til Medaljekammeret.

Myntverket ble etablert i 1686 og har preget fredsprismedaljen siden den første medaljen utkom i 1901. De siste årene er medaljen preget i rettferdig og sporbart gull. Samlerhuset formidler historie gjennom samleobjekter, som mynter og medaljer.