Arrangement

Redd Barnas Fredsprisfest 2021

Stor folkemengde utenfor Rådhuset.
Photo: Johannes Granseth/ Nobel Peace Center

Redd Barnas Fredsprisfest går av stabelen for 24. gang – 10. desember klokken 11:00 utenfor Nobels Fredssenter.

Tid: 10.des. 2021 10:00 - 11:00
Sted: Rådhusplassen, Nobels Fredssenter

En festkomité bestående av 12 syvendeklassinger fra Grünerløkka, Kampen og Vålerenga skole skal planlegge årets fredsprisfest. De gleder seg!

Festen live-streames her på siden, men festkomiteen inviterer også alle 5.,6. og 7. klasser til å være med fysisk på Rådhusplassen den 10. desember. Les mer om påmelding her.

Arrangementet er gratis!

En perfekt anledning til å lære barn om fredsprisen og fredsprisvinnerne, og i år blir det dobbel fest! Både årets og fjorårets vinnere er hedersgjester på scenen der de blir intervjuet og hyllet av barna i Redd Barnas festkomite. I tillegg skal en rekke unge og fete artister underholde oss med dans og musikk.

Gjester

Fredsprisvinnerne Maria Ressa og Dmitrij Muratov og David Beasley, direktør i Verdens matvareprogram, skal intervjues og hylles.

Andre gjester: HKH Kronprinsesse Mette-Marit, utviklingsminister Anne Beathe Tvinnerheim og ordfører i Oslo Marianne Borgen.

Artister: QuickStyle Youth, Dina Matheussen, Matilde Hess Henrichsen, LucTheGeec, Amako (Barrat Due), Even Moe Treimo og Det Norske Jentekor.

Praktisk info for dere som ønsker å møte opp på Rådhusplassen

Arrangementet er ment for barn på 5. 6. og 7. trinn. Vi dekker reise med Ruter for alle i Oslo, Drammen og tidligere Akershus. Vi følger de gjeldende smittevernreglene, og elevene plasseres skolevis. Men man må melde seg på med sin klasse/skole innen 3. desember.

Mer informasjon og påmelding her: Påmelding til Redd Barnas Fredsprisfest - Redd Barna