Arrangement

Oslo World på Nobels Fredssenter

Oslo World logo 2022

Også i år er Oslo World på Nobels Fredssenter. Denne gangen med to arrangementer på åpningsdagen.

Tid: 31.okt. 2022 12:00 - 18:00
Sted: Nobels Fredssenter

13:00 - 16:00: Konferanse: Kunst & Media
17:00 - 19:00: Opening event - Keynote & Fashion

Kunst og media arrangementsbanner

Konferanse: Kunst & Media

I samarbeid med Pressens Hus og Tankesmia Kraft inviterer Oslo World aktører fra kulturen, media og andre interesserte til åpne samtaler om hvordan vi snakker om kultur og media i vår tid - og hvordan vi kan spille hverandre bedre.

Det norske kulturlivet har aldri vært sterkere, bredere og mer mangfoldig enn det er i vår tid. Samtidig forsvinner mange av flatene der vi diskuterer og formidler disse uttrykkene. Mange kjenner på et savn av en felles kulturoffentlighet, der ulike kunstsyn og felt bryner seg mot hverandre og hvor samtalen om kunsten er del av medieflater som fungerer som felles referanse for oss som samfunn. I den bredere samfunnsdebatten blir den ofte betraktet som en ettertanke, mer enn en premissleverandør.

Hva kan gjøres for å motvirke denne tendensen? Går det an å endre retningen i de største mediene? Går det an å finne nye flater hvor en ny, felles kulturoffentlighet kan blomstre? Under årets Oslo World er Tankesmia KRAFT og Pressens Hus vertskap for et seminar om disse spørsmålene. Aktører fra kulturen, media og andre interesserte inviteres til åpne samtaler om hvordan vi snakker om kultur og media i vår tid - og hvordan vi kan spille hverandre bedre.

Fullt program for konferansen finner du her.

Bilde av Dr. Anna Marazuela Kim og Miss Balanta

Oslo World åpningsarrangement: Keynote & Fashion

Velkommen til åpningen av Oslo World 2022!

Før åpningskonserten i Konserthuset, holder Dr. Anna Marazuela Kim en åpningstale om kunstens betydning og Miss Balanta viser frem sin nye turbankolleksjon.

Program og informasjon finner du her.

NB! Eventet er gratis, men det er begrenset kapasitet. Registrer deg her.