Arrangement

Endelig FREDdag - 05. juni - Hvem ville du stått fast i heisen med

Credit: Kiki Fallet / Nobel Peace Center

Vi vet at dagene nå går litt i ett. Derfor skal vi, hver fredag, ønske deg en fredelig fredag og en god helg ved å dele noen av de historiene vi liker aller best. Det er tross alt endelig FREDdag!

Tid: 5. juni 2020 13:00 - 13:15
Sted: Hjemme hos deg selv!

Hver helg holder våre museumspedagoger omvisninger på Nobels Fredssenter, hvor de forteller om fredsprisen og deler fresprisvinnernes spennende historier. Dette får vi selvsagt ikke gjort ettersom hverdagen nå ikke er helt som den pleier å være.

Etter popular demand, så har vi utvidet Endelig FREDdag med hele 3 nye episoder! Derfor skal vi, annen hver fredag fremover, ønske deg en fredelig fredag og en god helg ved å dele noen av de historiene vi liker aller best.

Vi synes det er utrolig kjedelig at dere nå ikke får komme på besøk til oss - derfor tenkte vi at vi heller kan komme til dere! Helt digitalt!

EPISODE 7: Hvem ville du stått fast i heisen med? (link kommer)

I denne lille serien får du blant annet mulighet til å møte Opplevelsesvert Nicolo og Digitalformidler Kiki. Opplevelsesverten Nico er mer enn normalt glad i museer. Han er også er en ekte italiensk stereotyp som liker vin, pasta og fotball. Kiki, Nobels digitale formidler, har én stor lidenskap i livet: TV-serier. Ikke nok med det, så er hun en dyktig hobbyillustratør og tegner mye på fritiden.

Du har kanskje vært på Nobels Fredssenter før…. eller kanskje ikke? Uansett, i løpet av denne miniserien så skal vi sammen med dere bli litt bedre kjent med huset vårt, fredsprisvinnerne og ikke minst noen av oss som jobber her.

Det er Endelig FREDdag! God helg!

Del:

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev.
Les om personvern.

Åpningstider

Tirsdag-Søndag 12.00-18.00

Billettpriser

Voksen: 120 kr

Student og honnør: 90 kr

Barn mellom 12 og 18: 50 kr

Barn under 12: Gratis

Familiebillett (2 voksne/ x antall barn under 18 år): 240 kr

Nobel Fredsprisvinnere: Gratis

Nobels Fredssenter

Brynjulf Bulls plass 1
0250 Oslo

Kontakt

48 30 10 00
Sentralbordet er åpent hverdager kl. 10-12 og 13-15.00
post@nobelpeacecenter.org