Liv Tørres fratrer som direktør – blir ny leder for Pathfinders, NYU i New York

Photo: Johannes Granseth / Nobel Peace Center

Publisert1. okt. 2019
Skrevet avAslak Sletten

Del:

Liv Tørres vil fratre som direktør ved Nobels Fredssenter på slutten av året. Tørres er utnevnt til direktør for Pathfinders for Peaceful, Just and Inclusive Societies ved Senter for internasjonalt samarbeid, på New York University (NYU) og tiltrer sin nye stilling 1. januar 2020. Liv Tørres har vært direktør ved Nobels Fredssenter siden 2016.

- Liv Tørres har spilt en viktig rolle i utviklingen av Nobels Fredssenter de siste fire årene. Vi ønsker henne lykke til videre. Jeg vil spesielt takke henne for hennes engasjement, store arbeidsinnsats og for de mange gode resultater senteret har oppnådd under hennes ledelse, sier Olav Njølstad, styreleder ved Nobels Fredssenter.

Liv Tørres startet på Nobels Fredssenter 1. januar 2016. I løpet av sin periode som direktør har Nobels Fredssenter hatt et høyt antall besøkende. Samtidig har senteret gjennomført store arrangementer, konferanser og utstillinger som har mottatt både nasjonal og internasjonal anerkjennelse. Med fredskonferansen Oslo Pax 2019, fredsprisutstillingen i Bogotá Colombia i 2017, avdukingen av «Fredsbenken» foran FN-hovedkvarteret i 2019 og den kommende fredsprisutstillingen i Addis Abeba samt en rekke andre initiativ har Nobels Fredssenter posisjonert seg som en viktig stemme for fredsbygging.

- Jeg vil takke Nobels Fredssenter for fire fantastiske år. Jeg vil spesielt takke våre fantastiske medarbeidere for deres engasjement og entusiasme. Jeg vil savne dem. Samtidig får jeg nå ved NYU muligheten til å være med på å utvikle politikk på ekstremt viktige områder. Jeg kan ikke la den muligheten gå, sier Liv Tørres.

- Liv Tørres vil sitte i direktørstillingen ved Nobels Fredssenter ut året. Arbeidet med å rekruttere en ny direktør er allerede i gang, sier Olav Njølstad.

For mer informasjon, kontakt fungerende Kommunikasjons- og markedssjef Rolf A. Vestvik på e-post: rv@nobelpeacecenter.org eller mobiletelefon: +47 48 89 33 13.

Del:

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev.
Les om personvern.

Åpningstider

tirsdag-søndag 10-18

NOBELS FREDSSENTER GJENÅPNER DØRENE 20. JUNI.

Avvik i ordinære åpningstider

Billettpriser

Voksen: 150 kr

Student/Honnør: 100 kr

Barn fra 12: 50 kr

Barn under 12 år: Gratis

Sponsoransatte: Gratis

Nobels Fredssenter

Brynjulf Bulls plass 1
0250 Oslo

Kontakt

48 30 10 00
Sentralbordet er åpent hverdager kl. 10-12 og 13-15.00
post@nobelpeacecenter.org