Kjersti Fløgstad ansatt som ny direktør på Nobels Fredssenter

Foto: Ingvill Bryn Rambøl / Nobels Fredssenter

Kjersti Fløgstad er ansatt som ny direktør ved Nobels Fredssenter etter Liv Tørres, og tiltrer på nyåret 2020.

"Kjersti Fløgstad har lang erfaring fra næringsliv, frivillige organisasjoner og humanitært arbeid. Hun har omfattende ledererfaring og har vist at hun kan ta strategiske grep og levere i forhold til ambisiøse målsettinger. Styret er glade og stolte over å kunne presentere henne som Nobels Fredssenters nye direktør."
Styreleder Olav Njølstad

Kjersti Fløgstad var generalsekretær i UNICEF Norge i 2000-2011 der hun bidro til et kraftig løft både for organisasjonen og barns rettigheter. Fra 2012 har hun jobbet som konsulent og rådgiver innenfor bærekraft og samfunnsansvar med fokus på hvordan næringslivet kan bidra til at verden når de vedtatte bærekraftsmålene og klimamålene. Hun kommer fra en stilling som rådgiver i DNB hvor hun har jobbet med bærekraft og samfunnsansvar. Hun har hatt en rekke styreverv og andre engasjementer hvor samfunnsnytte har vært fellestrekk, bl.a. styreleder i Care Norge (2014-2018). Hun er en mye brukt foredragsholder og formidler. Hun er utdannet siviløkonom og har lang og bred ledererfaring fra næringsliv og frivillige nasjonale og internasjonale organisasjoner. Hun tiltrer stillingen på nyåret 2020. Liv Tørres fratrer 31. desember for å bli direktør for Pathfinders for Peaceful, Just and Inclusive Societies ved New York University.

"Det er med stor ydmykhet, men også glede at jeg tar fatt på oppgaven med å videreføre det imponerende arbeidet ansatte og samarbeidspartnere har utrettet med tanke på å sette viktige debatter og temaer på agendaen. Dette skal vi fortsette med og forhåpentlig også styrke i årene fremover."
sier påtroppende direktør Kjersti Fløgstad.

Del:

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev.
Les om personvern.

Åpningstider

tirsdag-søndag 10-18

NOBELS FREDSSENTER GJENÅPNER DØRENE 20. JUNI.

Avvik i ordinære åpningstider

Billettpriser

Voksen: 150 kr

Student/Honnør: 100 kr

Barn fra 12: 50 kr

Barn under 12 år: Gratis

Sponsoransatte: Gratis

Nobels Fredssenter

Brynjulf Bulls plass 1
0250 Oslo

Kontakt

48 30 10 00
Sentralbordet er åpent hverdager kl. 10-12 og 13-15.00
post@nobelpeacecenter.org