Nobels Fredssenter

Album

  1. Photo: Illustrasjon: Qvisten Animation
  2. Photo: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter
  3. Photo: Tore Meek / Nobels Fredssenter
  4. Photo: Knut Falch / Nobels Fredssenter

Barneaktiviteter

Fred og Toca Loca bor på Nobels Fredssenter og vil gjerne vise alle barn som kommer hit hvor mye spennende det er å finne på her. Derfor har de laget noen morsomme aktiviteter som passer for barn fra fem år og oppover.

Barneløypa: fred & toca loca sier ifra

Fred og Toca Loca har alltid mye på hjertet og i det siste har de vært ekstra opptatt av én sak: Barn skal bli hørt! Til «avisen» NobelNytt sier de at barns meninger er viktige. De inviterer deg til å komme til Nobels Fredssenter for å øve deg på å si din mening.

Det tar omtrent 30 minutter å fullføre løypa og den kan gjennomføres på norsk eller engelsk. Fred & Toca Loca sier ifra er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og stiftelsen Fritt Ord.

AKTIVITETSHEFTE: utforsk nobels fredssenter med fred & toca loca

Hvis du har lyst til å lære enda mer, kan du be en av de som jobber her om å få aktivitetsheftet vårt Utforsk Nobels Fredssenter med Fred & Toca Loca. Det tar deg med til den røde butikken, tunnelen av gull, den lysende hagen og den magiske boka, og er fullt av gøyale oppgaver som du kan løse mens du er her.

Obs! Vil du komme på besøk med barnehage, er det nødvendig med forhåndsbestilling. Mer informasjon her.

Barnas fredsklubb

Husk at du slipper inn gratis på Nobels Fredssenter hvis du er under 16 år. Og hvis du er medlem av Barnas fredsklubb kan du også ha med en voksen gratis.

Velkommen hit!