Barn - Nobels Fredssenter

Nobels Fredssenter

Album

  1. Photo: Illustrasjon: Qvisten Animation
  2. Photo: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter
  3. Photo: Tore Meek / Nobels Fredssenter
  4. Photo: Knut Falch / Nobels Fredssenter

BARN

På Nobels Fredssenter har vi alltid gratis adgang for barn (under 16 år). Kom og opplev huset sammen med våre venner Fred & Toca Loca, som bor her på senteret.

Barneløype: fred & toca loca – En varm velkomst

Hva er forskjellen på å flykte og flytte? Hvorfor må noen flykte?

Barneløypa Fred & Toca Loca – En varm velkomst handler om å være på flukt. Hva er det man forlater når man plutselig må flykte, og hva venter i et nytt land?  Hvordan ville du likt å bli mottatt hvis du kom til et fremmed sted? Og kan du gjøre noe for å få andre til å føle seg velkommen?

Barneløypa er laget for barn ifølge med voksne. Det tar omtrent 30 minutter å fullføre løypa og den kan gjennomføres på norsk eller engelsk. Passer best for deg mellom 6 og 10 år.

 

AKTIVITETSHEFTE: utforsk nobels fredssenter med fred & toca loca

Hvis du har lyst til å lære enda mer, kan du be en av de som jobber her om å få aktivitetsheftet vårt Utforsk Nobels Fredssenter med Fred & Toca Loca. Det tar deg med til den røde butikken, tunnelen av gull, den lysende hagen og den magiske boka, og er fullt av gøyale oppgaver som du kan løse mens du er her.

 

Barnas fredsklubb

Husk at du slipper inn gratis på Nobels Fredssenter hvis du er under 16 år. Og hvis du er medlem av Barnas fredsklubb kan du også ha med en voksen gratis.


Obs!
Vil du komme på besøk med barnehage, er det nødvendig med forhåndsbestilling. Mer informasjon her.

Velkommen hit!