Påsken 2016 - Nobels Fredssenter

Nobels Fredssenter

Album

  1. Photo: Nobels Fredssenter / UNICEF Libanon / Zakira
  2. Photo: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter
  3. Photo: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter

Påsken 2016

19. mars 2016 10.00 -  28. mars 2016 18.00

Skal du tilbringe påsken i byen? Nobels Fredssenter byr på utstillinger og aktiviteter for store og små hver dag hele påskeferien. 

Vi holder åpent hver dag fra kl. 10.00 til 18.00. Dette inkluderer både mandag 21. mars og mandag 28. mars.

Omvisningene våre er inkludert i billettprisen, og finner sted helgen og i påskens helligdager – på engelsk kl. 14.00 og på norsk kl. 15.00.

Besøker du oss med barn? Fra mandag til onsdag i påskeferien er Fred her for å hilse på alle sammen – så pass på at du er her mellom kl. 12 – 13 hvis du vil si hei.

Denne påsken kan dere dra på en litt annerledes påsketur som garantert er smørefri og uten bratte bakker. Sammen med Fred og Toca Loca kan dere utforske Fredssenteret på en morsom og lærerik måte med barneløypa Fred & Toca Loca sier ifra. Den handler om at alle barn har rett til å bli hørt og at det er viktig å si ifra om ting som er urettferdig.

Du kan også benytte denne muligheten til å ta turen innom for å se vår nye utstilling Syria er mitt eneste hjem. Her forteller flyktningbarna med sine egne ord og bilder om livet i provisoriske teltleire i Libanon, og om hva de savner fra livet før krigen.

Blant våre andre utstillinger finner du 1965 UNICEF som handler om tildelingen av Nobels Fredspris i 1965 – det var første gang prisen ble gitt til en organisasjon som jobber for barns rettigheter. Fredsprisutstillingen 2015 – Den tunisiske metode handler om Kvartetten for nasjonal dialog. Den forteller historien om Tunisia etter den arabiske våren, om veien fra kaos og opprør til ny grunnlov og frie valg. Utstillingen TARGETS  er en fotoutstilling som viser hvordan soldater trener på å drepe.

I butikken finner du selvfølgelig rettferdig og bærekraftig påskepynt.

Velkommen til oss på Rådhusplassen!

Gå tilbake til listen