Personvern - Nobel Peace Center - Nobels Fredssenter

Nobels Fredssenter

Personvern

Personvernerklæring 

Du skal være trygg på at dine personopplysninger blir godt behandlet på Nobels Fredssenter.

De personopplysningene vi bruker er:

E-postadresser

Siden åpningen av museet i 2005, har vi tilbudt alle som ønsker det, nyheter fra oss per mail. de som har ønsket å abonnere på nyhetsbrev, har gitt oss sin e-postadresse. Disse adressene benyttes kun til å sende ut nyhetsbrev og behandles gjennom den digitale markedsføringstjenesten Apsis. Dersom du ønsker å melde deg av vårt nyhetsbrev, kan du gjøre det ved å sende en e-post til post@nobelpeacecenter.org 

Alle har rett til å få sine personopplysninger slettet hos oss. I henhold til GDPR vil vi slette e-postadressen din så raskt som mulig og senest innen 30 dager.  For å få dine opplysninger slettet kontakt: post@nobelpeacecenter.org

Nettbruk

Nobels Fredssenter kartlegger også hvordan nettstedet vårt brukes, for å forstå hva publikum er opptatt av og dermed kunne forbedre oss.

Til dette benytter vi informasjonskapsler, eller såkalte   som gjør det mulig for nettstedet vårt å gjenkjenne din enhet og samle informasjon om sidene og funksjonene du bruker i nettleseren din. Informasjonskapsler kan imidlertid ikke identifisere hvem du er.

Les gjerne mer om reglene rundt dette på nettvett.no

For øvrig oppbevares ingen personopplysninger, med mindre du er i aktiv dialog med oss om viktige spørsmål.

Vi deler heller ikke personopplysninger med tredjepart uten ditt samtykke.

Det er en menneskerett å styre eget liv. I følge FNs menneskerettserklæring artikkel 12, skal ingen utsettes for vilkårlig innblanding i privatliv, familie, hjem og korrespondanse, eller for angrep på ære og anseelse. Enhver har rett til lovens beskyttelse mot slik innblanding eller slike angrep.