Vinterferien på Nobels Fredssenter - Nobels Fredssenter

Nobels Fredssenter

Album

  1. Photo: Johannes Granseth for Nobels Fredssenter
  2. Photo: Mads Nissen / Politiken for Nobels Fredssenter
  3. Photo: Illustrasjon: Qvisten Animation

Vinterferien 2017

18. februar 2017 10.00 -  26. februar 2017 18.00

Møt Fred eller bli med på utendørs omvisning på Nobels Fredssenter i vinterferien!

Vi har åpent alle dager fra 10.00 til 18.00 i vinterferien.

Fred kommer kl. 13.00 og vil gå rundt i og utenfor muséet og hilse på små og store.

arrangement_480x320_Fred_JohannesGranseth

Foto: Johannes Granseth for Nobels Fredssenter

Fred & Toca Loca har laget et aktivitetshefte som gjør det morsomt for barna å utforske Fredssenteret. I barneløypa Fred & Toca Loca sier ifra får barna øve seg på å si ifra om følelser og sitasjoner det kan være litt vanskelig å sette ord på. Vi har gratis adgang for barn under 16 år.

Onsdag 22. februar kl. 17 inviterer vi til gratis utendørs omvisning om ytringsfrihetsheltene som pryder byggeveggen utenfor Fredssenteret. For hvem er disse åtte portretterte menneskene, og hvor mye har de ofret i seg kamp for ytringsfrihet? Meld deg gjerne på vårt Facebook-arrangement.

Torsdag 23. februar kl. 18 inviterer vi til paneldiskusjon om overvåkning og menneskerettigheter. Både i USA og i resten av verden trappes overvåkingen av befolkningen opp som en del av kampen mot terror. Men hvor mye frihet må vi gi fra oss for å være trygge? Meld deg gjerne på vårt Facebook-arrangement.

Fredsprisutstillingen 2016 Hope over Fear  er et sterkt portrett av president Juan Manuel Santos og det colombianske folket. Den danske stjernefotografen Mads Nissen har skildret et folk som er trette av krig og vold, som lengter etter fred og som bygger den dag for dag.

Søndagen i vinterferien (26.februar) er også siste mulighet for å se vår utstilling Den farlige prisen. Har du enda ikke fått med deg utstillingen om Carl von Ossietzky og fredsprishistoriens mest kontroversielle fredspris, bør du ta turen nå.

Velkommen til en innholdsrik vinterferie hos oss på Rådhusplassen!

Gå tilbake til listen