Slik kan du feire fredsprisen - Nobel Peace Center - Nobels Fredssenter

Nobels Fredssenter

Photo: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter

Slik kan du feire fredsprisen

11. desember 2015 00.00

Årets fredspris er tildelt Den nasjonale kvartetten for dialog, og i desember kommer representanter fra de fire tunisiske organisasjonene som utgjør kvartetten til Oslo. Du kan være med på å feire dem!

Her er oversikten over hva du kan være med på. Husk på at de fleste arrangementene har plassbegrensninger.

TIRSDAG 8. DESEMBER

Universitetet i Oslo, Institutt for kulturstudier og orientalske språk arrangerer konferansen Revolution, Dialogue and Transition: What the World Can Learn from Tunisia. NB: Krever forhåndsregistrering.

Torsdag 10. desember:

11.00 Redd Barnas fredsprisfest

13.00 Inne på Nobels Fredssenter vises fredsprisseremonien fra Oslo Rådhus direkte på storskjerm. Arrangementet er åpent og gratis for publikum. Er du ikke i Oslo, se utdelingen direkte på nett her.

17.30 Fakkeltog. Oppmøte ved Tigeren på Jernbanetorget. Det blir appeller og musikalske innslag, før det tradisjonsrike fakkeltoget går mot Grand Hotell for å hylle årets fredsprisvinner. Arrangementet er åpent for alle og gratis. Les mer her.

FREdag 11. desember:

19.00 Den årlige Nobels Fredspriskonsert finner sted i Telenor Arena. A-ha og Aurora er blant de som spiller. Les mer og kjøp billett her.

Lørdag 12. desember:

Fra 12. desember kl. 12.00 til og med 30. desember er det gratis adgang for alle til Fredsprisutstillingen 2015 – Den tunisiske metode på Nobels Fredssenter.

Gå tilbake til listen