Sikkerhetspolitisk dypdykk med Tybring-Gjedde - Nobel Peace Center - Nobels Fredssenter

Nobels Fredssenter

Photo: Stortinget

Sikkerhetspolitisk dypdykk med Tybring-Gjedde

19. oktober 2017 18.00

Det er klart for nytt Sikkerhetspolitisk Dypdykk 19. oktober, denne gang med forsvarspolitisk talsperson i regjeringspartiet FrP, Christian Tybring-Gjedde, i samtale med Christian Borch.

Tybring-Gjedde er en kjent stemme i det sikkerhets- og forsvarspolitiske ordskiftet. Noen vil kalle ham kontroversiell — andre et friskt pust. Uansett har han lang erfaring på fagfeltet, ikke bare som politiker, men også som embetsmann i Forsvarsdepartementet gjennom mange år, tre av dem ved Norges delegasjon til NATO i Brussel. De siste årene har han vært 2. nestleder i utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget.

Meld deg gjerne på Facebook-arrangementet.

samtale med Christian Borch

Gjennom 12 år på Stortinget har Tybring-Gjedde satt markant preg på debatten om sikkerhets- og forsvarspolitikk. Under samtalen vil Christian Borch utfordre ham på FrPs standpunkter. Langtidsplanen for forsvaret, landmaktutredningen som snart foreligger, utviklingen i NATO og forholdet til Russland og USA blir sentrale spørsmål. Det samme gjør løpende diskusjonstemaer som internasjonale operasjoner utenfor NATOs tradisjonelle operasjonsområde og bekjempelse av terror.

Arrangementet er et samarbeid med Den norske Atlanterhavskomité.
Gratis adgang.

Velkommen!

Gå tilbake til listen