Låta som forandre verden: Myra - Nobel Peace Center - Nobels Fredssenter

Nobels Fredssenter

Låta som forandre verden: Myra

05. desember 2018 19.00

Det er igjen tid for Låta som forandret verden! Denne gangen med:

MYRA – Bergen og Norges nye R&B stjerne
Asbjørn Slettemark  – Musikkjournalist
Toril Rokseth  – Skole- og Formidlingssjef, Nobels Fredssenter

Noen låter har gjort mer enn å underholde. De har forandret verden. Låtene blir stående igjen som symboler på viktige historiske begivenheter. Lydspor for sosiale bevegelser, som har inspirert samfunnsendringer og engasjement verden over. Nå får du igjen muligheten til å oppleve en av låtene som har forandret verden – tolket av en landets mest spennende artister.

Nobels Fredssenter, i samarbeid med Øyafestivalen, inviterer til en helt spesiell kveld der temaet er ytringsfrihet. En rekke kjente band har gjennom tidene laget musikk som har tatt opp menneskerettigheter og ytringsfrihet, som da John Lennon sang Imagine, U2 sin Sunday, Bloody Sunday eller Get Up, Stand Up med Bob Marley & The Wailers.

MYRA velger sin favorittlåt om ytringsfrihet, og denne låta blir utgangspunkt for en samtale mellom musikkjournalist Asbjørn Slettemark, Nobels Fredssenters Skole- og Formidlingssjef Toril Rokseth.

MYRA skal i løpet av kvelden spille sin coverversjon av låta, i tillegg til å spille flere egne sanger. Hvilken låt det blir, avsløres under selve eventet!

Temaet er hentet fra utstillingen «Fortell verden om oss» av fotograf Rune Eraker og arrangementet vil foregå med denne som fysisk bakgrunn. Arrangementet er støttet av Stiftelsen Fritt Ord.

Praktisk info:
• Gratis arrangement
• Åpent for alle / legitimasjonssjekk ved inngang – under 18 år blir markert
• Nobels Fredssenter 5. desember, kl. 19:00✌🏼
• Dørene åpner 18:00

Gå tilbake til listen