Kulturnatt på Nobels Fredssenter - Nobel Peace Center - Nobels Fredssenter

Nobels Fredssenter

Kulturnatt på Nobels Fredssenter

14. september 2018 18.00

Velkommen til Oslo kulturnatt 2018.

På Nobels Fredssenter vil alle utstillinger være åpne og tilgjengelige fra 18:00-23:00 og det er gratis inngang. Dette inkluderer også den nyåpnede utstillingen «Fortell verden om oss» av fotograf Rune Eraker. Utstillingen handler om frihetsberøvelse og fengslede menneskerettighetsforkjempere verden over. Les mer om utstillingen.

PROGRAM:

RØVERRADION
18:30 Livepodcast med Røverradion.
Hør ekte røvere livepodcaste fra utstillingen «Fortell verden om oss». Røverne skal snakke om å få sin friheten berøvet, forholdene i norske fengsler og samtale med Rune Eraker om fangene han har møtt verden over.
19:00 Still spørsmål til Røverne. – Det blir Q&A med røverne i røverradioen etter sendingen. Er det noe du ønsker å spørre en tidligere innsatt om?

UNWELCOME
Dokumentarkortfilmen Unwelcome vises på Nobels Fredssenter klokken 20:00, 21:00 og 22:00. Filmen handler om
seks år gamle Menwar, som bor i et telt på en bensinstasjon i Hellas, etter at han flyktet fra det krigsherjede Aleppo i Syria. Etter visningene kan du møte regissør Ida Therese Myklebost.

OMVISNINGER
Det blir satt opp åpne omvisninger på museet 19:30, 20:30 og 21:30.

Benytt gjerne også anledningen til å se våre faste installasjoner eller fredsprisutstillingen «Ban the bomb» om atomvåpenproblematikk og fredsprisvinner ICAN.

Gratis inngang.

Ses på Kulturnatt!

Gå tilbake til listen