Kulturnatt - Nobels Fredssenter

Nobels Fredssenter

Album

  1. Photo: Marie Hald
  2. Photo: Johannes Granseth

Kulturnatt med utstillingsåpning

15. september 2017 18.00–23.00

Fredag 15. september er det igjen klart for Oslo kulturnatt. Fritt Ord og Nobels Fredssenter inviterer til utstillingsåpning med spennende fotografi. 12 europeiske fotografer er valgt ut til å jobbe med samme tema, Shifting Boundaries. Bildene deres har turnert Europa og vises nå for første gang i Norge. 

Oslo kulturnatt er en kveld der du kan oppdage og utforske hovedstadens kulturtilbud – helt gratis! Meld deg gjerne på vårt Facebook-arrangement.

Utstillingsåpning

På Nobels Fredssenter kan du bli med på åpning av utstillingen Shifting Boundaries. Møt noen av fotografene bak og nyt bildene sammen med god musikk og noe godt å drikke.

Program

  • Kl. 18.00–23.00: Gratis adgang. Alle våre utstillinger er åpne
  • Kl. 18.00–19.00: Møte med noen av fotografene bak Shifting Boundaries
  • Kl. 19.00: Offisiell åpning av utstillingen Shifting Boundaries v/ Rania Mustafa Ali og Anders Hammer (Ranias flukt, norsk dokumentar)
  • 20.00: Vegard Larsen i samtale med de nordiske fotografene
    Musikk og bar

Hanne Hukkelberg og Sprutbass står for musikken.

Utstillingen, som arrangeres i samarbeid med stiftelsen Fritt Ord, er den tredje i serien EPEA (The European Photo Exhibition Award).

Velkommen til oss på Rådhusplassen!

De tolv fotografene som er med i EPEA03 er Arianna Arcara (Italia), Pierfrancesco Celada (Italia), Marthe Aune Eriksen (Norge), Jakob Ganslmeier (Tyskland), Margarida Gouveia (Portugal), Marie Hald (Danmark), Dominic Hawgood (Storbritannia), Robin Hinsch (Tyskland), Ildikó Péter (Ungarn), Eivind H. Natvig (Norge), Marie Sommer(Frankrike) og Christina Werner (Østerrike).

 

Gå tilbake til listen